Ze is schatrijk en pas 30 jaar: oud-kinderster Dakota Fanning geeft diepte aan nieuwe horrorfilm

Ze is schatrijk en pas 30 jaar: oud-kinderster Dakota Fanning geeft diepte aan nieuwe horrorfilm

Dakota Fanning geeft advies aan kindsterren op de première van haar nieuwe film "The Watchers".

Fanning speelt in de nieuwe horrorfilm The Watchers. Ze is pas 30 jaar, maar werkt al 25 jaar in de filmindustrie. Haar vermogen wordt inmiddels op 12 miljoen Amerikaanse dollar geschat.

Op de filmpremière in New York gaf ze desgevraagd advies aan startende kindsterretjes. Heel toepasselijk antwoordde ze hier in dit artikel tegen People: "Zolang je het leuk vindt, zit je goed. Soms werk je in een koud en nat bos. En als je daar nog steeds plezier vindt, zit je op het juiste spoor."

Geen verschil in werken
Dakota werkte eerder met ervaren Hollywood-regisseurs als Quentin Tarantino, Steven Spielberg en Tony Scott. Door nieuwkomer Ishana Night Shyamalan geregisseerd te worden vond Dakota echter geen probleem, want ze zag geen verschil.

Zelf vond de 24-jarige regisseur het geweldig om met Dakota samen te werken. Ishana vertelde: "Van onze generatie is Dakota in filmland overal aanwezig. Ik was zwaar onder de indruk, want ze maakt besluiten die diepte en inhoud geven aan de film."

Fascinerend om te zien
Ook haar collega's Georgina Campbell en Oliver Finnegan merkten dat Dakota al heel lang in Hollywood-films speelt. Ze vonden het fascinerend haar in actie te zien en haar acteerkunst te doorgronden. Meer volgt op het Instagram-account van Dakota.



NieuwsFilm

meest populair