3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Trial of the Chicago 7 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Mark Rylance, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, e.a. | Kijk direct
1968. De oorlog in Vietnam verdeelt de Amerikaanse bevolking tot op het bot. In Chicago vindt een demonstratie plaats die volledig escaleert. President Nixon laat een groep betogers strafrechtelijke vervolgen voor rebellie en samenzwering. Het proces tegen de 'Zeven van Chicago' wordt een enorme schijnvertoning.



The Two Popes (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a. | Kijk direct
De Argentijnse kardinaal Bergoglio kan zich niet vinden in de richting waar de katholieke kerk opgaat. Daarom reist hij af naar Rome om aan paus Benedictus toestemming te vragen om met pensioen te kunnen gaan. Benedictus weet Bergoglio echter te verrassen door hem te vragen als zijn opvolger.



The Power of the Dog (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, e.a. | Kijk direct
De welgestelde broers Burbank runnen samen een ranch. Phil is dominant en George juist zachtaardig. Hun verschillende karakters botsen flink met elkaar wanneer George trouwt met Rose en samen met haar tienerzoon Peter bij hen komt wonen. Peter is in de ogen van Phil nogal een mietje en dat leidt al snel tot bijzondere spanningen.



NieuwsFilm