M. Night Shyamalan krijgt concurrentie van dochter Ishana met vreselijk enge horrorfilm

M. Night Shyamalan krijgt concurrentie van dochter Ishana met vreselijk enge horrorfilm

Ishana Night Shyamalan volgt succesvol haar vader haar debuut als regisseur van horrorfilms.

M. Night Shyamalan is niet alleen gezegend met een donkere fantasie. De schrijver en regisseur van indrukwekkende horrorfilms met een twist, als The Sixth Sense en The Village, heeft ook drie knappe dochters.

De middelste, Ishana, regisseert en schrijft al jaren. Haar vader vertelde op zijn Instagram dat Ishana als kind al goed de opbouw van films kon zien. Hij wilde wel dat ze zich met beleid goed ontwikkelde. Ishana werkte daarom tijdens haar studie mee aan zijn films Old, Knock at the Cabin en The Servant. Ze is eigenlijk een geduchte concurrent van hem met zijn kennis en haar nieuwe inzichten, maar tot nu werken ze samen.

Ze regisseert al jaren
Ook regisseerde Ishana een aantal muziekvideo's voor haar zus Saleka. Saleka is R&B zangeres en pianiste. Het jongste zusje, Shivani, blijft liever even op de achtergrond. In een nieuw interview met The Hollywood Reporter vertelt Ishana Night Shyamalan hier over haar regisseursdebuut. Volgens haar vader is haar opbouw haast beter dan die van hem.

Haar leeftijd en leerproces bleek geen probleem voor de cast en crew. De nu 24-jarige zei over haar debuutfilm The Watchers en haar vader die op een afstandje aanwezig was: "Het was geweldig. Een vader-dochter-relatie is interessant. Er is veel zorg daar. Hij moedigt aan als artiest en producer en wil dat ik mijn stempel druk op de film. Dat was gezond en prachtig."

Blijven spelen in horrorgenre
Ook vertelde Ishana over haar toekomst: "Ik hou van spelen in het horrorgenre. Dat voelt voor mij natuurlijk aan. Ik wil dit verder uitbouwen en het mengen met andere genres. Ik vind dat het beste bij me passen." Op haar Instagram volgt meer.



NieuwsFilm

meest populair