Een van de grootste verrassingen van 2023 zet zijn klauwen in de Netflix Top 10

Een van de grootste verrassingen van 2023 zet zijn klauwen in de Netflix Top 10

Veel Netflix-kijkers ontdekken een van de beste monsterfilms ooit gemaakt.

De afgelopen jaren kwam Godzilla vaak in een wisselend ontvangen Hollywoodverpakking naar het witte doek. Afgelopen jaar verscheen Godzilla Minus One en deze Japanse film over de bekendste kaiju wordt door velen op handen gedragen. Sinds kort staat de film op Netflix en nu op plaats vier in de Netflix Top 10.

Godzilla Minus One is geregisseerd door Takashi Yamazaki en wordt door Netflix omschreven met woorden als explosief, meeslepend en scifi-drama. De hoofdrollen worden gespeeld door Ryunosuke Kamiki, Minami Hamabe en Yuki Yamada.

IJzersterke ontvangst
Met een Tomatometer-score van 98 procent is Godzilla Minus One een van de best ontvangen grote films van 2023. Het publiek is ook dik tevreden, gezien de 7,9 op IMDb en een publieksscore van 98 procent op Rotten Tomatoes.

De critics consensus luidt als volgt: [i]"Godzilla Minus One is een kaiju-film die, met zijn meeslepende menselijke verhalen als rode draad door de actie, ook tussen de scènes met massavernietiging door nog steeds boeiend blijft.

Nu op Netflix
Wereldwijd haalde de Japanse Godzilla-film een mooie $116 miljoen op bij een productiebudget van circa $10 miljoen. Wil je Godzilla Minus One graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: In het naoorlogse Japan helpt een getraumatiseerde ex-gevechtspiloot een groep burgers te vechten tegen een door radioactieve straling uit de kluiten gewassen monster.

NieuwsFilm

meest populair