Daar is hij dan: Giancarlo Esposito als de grote schurk in 'Captain America 4'

Daar is hij dan: Giancarlo Esposito als de grote schurk in 'Captain America 4'

De nieuwste toevoeging aan de miljardenfranchise stapt in het licht...

Captain America: Brave New World, de tweede vuurdoop van Anthony Mackie, is momenteel bezig met reshoots. Een van de reden is nu bekend en daar zullen veel fans enthousiast van worden. Let op: SPOILERS!

Begin vorige maand werd bekend dat Mandalorian/The Boys-acteur Giancarlo Esposito ging toetreden tot het Marvel Cinematic Universe. Het project en de rol bleven echter nog even onbekend. Tot dit weekend.

Dus geen 'Fantastic Four' of 'Professor X'
Op de set van de nieuwe 'Captain America' verscheen hij als een nog naamloze slechterik. De foto (die kunt bekijken door hier te klikken) toont hem gekleed in een bruin omzoomde jas en zonnebril op locatie.

Op borsthoogte pronken minstens drie messen en drie geweren. Zijn broek lijkt militair beïnvloed met gevechtslaarzen. Het is duidelijk dat de film gaat voor een meer geaarde, realistische toon (voor zover dat mogelijk is met een waarschijnlijke verhaallijn over Red Hulk).

Vanaf februari 2025 in de bioscoop
De verdere details blijven vaag, maar nu er twintig dagen aan heropnames aan de gang zijn, is het veilig om te zeggen dat Esposito een behoorlijk grote rol moet gaan spelen in de blockbuster van Marvels Phase 5.

NieuwsFilm

meest populair