Eerste trailer 'Venom: The Last Dance' belooft het meest spectaculaire deel tot nu toe

Eerste trailer 'Venom: The Last Dance' belooft het meest spectaculaire deel tot nu toe

Tom Hardy is terug in zijn laatste 'Venom'-film genaamd 'The Last Dance'.

Sony Pictures Entertainment heeft zojuist de eerste trailer van hun nieuwste Marvel-film Venom: The Last Dance uitgebracht. We zien Tom Hardy nog één keer terug als Eddie Brock/Venom in de afsluiter van zijn trilogie.

De film verschijnt in oktober in de bioscoop. Het is inmiddels al de vijfde film in de recente reeks Marvel-films van Sony Pictures.

Synopsis
De officiële synopsis luidt als volgt: In Venom: The Last Dance keert Tom Hardy terug als Venom, een van Marvel's grootste en meest complexe personages, voor de laatste film in de trilogie. Eddie en Venom zijn op de vlucht.

Opgejaagd door hun beide werelden en terwijl het net dichterbij komt, wordt het duo gedwongen tot een verwoestende beslissing die het doek zal laten vallen voor Eddie en Venoms laatste dans.

Cast
In de trailer zien we zowel bekende als nieuwe gezichten. Zo zien we Peggy Lu terug als Mrs. Chen en Stephen Graham als Mulligan uit de vorige film. Mulligan zal vermoedelijk de symbiote-alter-ego van Toxin op zich nemen in dit deel.


Verder zijn grote namen als Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) en Juno Temple (Ted Lasso) deze keer onderdeel van de cast. We zien ook heel snel Rhys Ifans voorbijkomen in de trailer. Hij speelde eerder de rol van Curt Connors/The Lizard in The Amazing Spider-Man 2 en Spider-Man: No Way Home. Of hij deze rol nu ook in The Last Dance vertolkt, is nog onduidelijk,

NieuwsFilm