Jennifer Lopez annuleert tournee: huwelijk met Ben Affleck op knappen?

Jennifer Lopez annuleert tournee: huwelijk met Ben Affleck op knappen?

Ze leek enige tijd heel gelukkig met Ben Affleck, maar dat lijkt nu ook verleden tijd.

Het begon als een gerucht, maar het lijkt steeds meer de waarheid te worden: het huwelijk van Jennifer Lopez en Ben Affleck verloopt allesbehalve goed. De twee sterren zouden er dan ook nu aan denken een punt achter hun relatie te zetten. Het onderstaande nieuwtje helpt ook niet mee.

Lopez bracht recentelijk haar nieuwste Netflix-film uit, genaamd Atlas, maar ze staat voornamelijk bekend als zangeres. Ze had dan ook een tournee in Noord-Amerika gepland, maar ze heeft deze nu in één keer plotsklaps volledig afgezegd.

Toch niet
Normaal gesproken zou haar tournee eind deze maand al van start gaan, maar dit gaat dus niet door. Een woordvoerder van de zangeres liet zich erover uit: "Jennifer neemt de tijd om bij haar kinderen, familie en naasten te zijn".

De echte reden ontbreekt echter nog. De ticketverkoop liep lang niet zo goed als gehoopt en verwacht, maar deze annulering wakkert wel weer haar huwelijksproblemen aan met de Oscar bekroonde Affleck. Afgelopen maand verschenen er al meerdere artikelen over de twee op FilmTotaal en hoe het richting het einde gaat.

Gerucht of meer?
De twee beroemdheden al voor het eerst een relatie tussen 2002 en 2004. Jaren later liepen ze elkaar weer tegen het lijf en besloten ze het nog een kans te geven. Twee jaar geleden trouwden ze. Het leek goed te lopen, tot enkele maanden geleden.


De sterren wonen niet meer samen en worden nog maar zelden samen gespot. Zo verscheen Lopez alleen op de rode loper van het Met Gala en was de Argo regisseur/acteur ook nergens te bekeken tijdens de première van Atlas. Geen al te best teken dus...

NieuwsFilm

meest populair