Deze 18+ LEGO-set wil iedere Disney en fantasyfan gelijk hebben: 2316 bouwstenen

Deze 18+ LEGO-set wil iedere Disney en fantasyfan gelijk hebben: 2316 bouwstenen

Met 2316 stukjes is het huis van Hocus Pocus een ware must-have.

Walt Disney en LEGO werken al jaren samen. Bijna alle grote merken van de dienst krijgen sets die de fans maar al te graag kopen. Zo verscheen verleden jaar de set Disney Hocus Pocus: het huisje van de Sanderson-zussen.

De set met nummer 21341 is gebaseerd op Hocus Pocus uit 1993. Deze film kreeg in 2022 een vervolg op Disney+. De sterren Bette Midler, Sarah Jessica Parker, and Kathy Najimy keerden terug voor Hocus Pocus 2.

Hocus Pocus-huis
De 18+ LEGO-set van het Hocus Pocus-huis verscheen in juni 2023 en bestaat uit 2316 bouwsteentjes. Het huis kwam uit in de IDEAS-reeks en bevat allerlei details én zes minifiguren van de personages Winifred Sanderson, Sarah Sanderson, Mary Sanderson, Max Dennison, Dani Dennison en Allison Watts.

Ook Thackery Binx ontbreekt niet, in katvorm, en de minifiguren hebben allerlei accessoires. Het huis is op verschillende plekken te openen, via de zijkant en het dak, zodat je de verschillende kamers kunt bekijken.

Imposante omvang
De omvang is indrukwekkend met een hoogte van 27 centimeter, een breedte van 26 centimeter en een diepte van 24 centimeter. Op de website van LEGO is de set nog altijd verkrijgbaar, al zul je wel diep in de buidel moeten tasten. Je krijgt er gelukkig wel een prachtige set voor terug.


De twee films vind je overigens gewoon op Disney+ en er is op dit moment een derde film in ontwikkeling.

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films.

NieuwsFilm

meest populair