Yolanthe Cabau verovert Netflix in compleet onverwachte rol

Yolanthe Cabau verovert Netflix in compleet onverwachte rol

De Nederlandse actrice speelde in 2022 in de familiefilm De Allergrootste Slijmfilm.

Yolanthe Cabau hebben we de afgelopen jaren in meerdere Netflix-films gezien. Sinds afgelopen weekend staat ze opnieuw in de Netflix Top 10, echter met een bioscoopfilm uit 2022: de familiefilm De Allergrootste Slijmfilm.

De Allergrootste Slijmfilm is de derde film in de reeks en werd geregisseerd door Martijn Smits. Netflix omschrijft de film met woorden als meeslepend en kids. Andere rollen zijn vertolkt door Bibi, Matheu Hinzen, Géza Weisz en Faye Bezemer.

Bioscoop
In de Nederlandse bioscopen wist De Allergrootste Slijmfilm een mooie $1,7 miljoen op te halen. De ontvangst was netjes. Zo gaf FilmTotaal-recensent Zadok Samson een nette drie sterren, en schreef:

"De Allergrootste Slijmfilm kan nog het beste worden beschreven als een tot leven gewekte tekenfilm. Het beeld wordt gekanteld voor theatraal effect en de acteurs zetten vol in op karikaturaal spel." En ook: "Bibi's acteerniveau ontstijgt nooit dat van de gemiddelde schoolmusical en hetzelfde geldt voor Romy Voll. Als nota bene Yolanthe Cabau van Kasbergen overtuigender acteert klopt er iets niet."

Nu op Netflix
Heb jij wel even zin in deze familiefilm? Je vindt De Allergrootste Slijmfilm nu hier op Netflix.


De synopsis: In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

NieuwsFilm

meest populair