'Home Alone'-ster Macaulay Culkin was op vroege leeftijd al flink "vervormd"

'Home Alone'-ster Macaulay Culkin was op vroege leeftijd al flink "vervormd"

Ondanks dat Kevin McCallister goed was in spelletjes spelen met de boeven, wist de kindacteur die hem belichaamde dit door "druk van volwassenen en de industrie" niet.

Daniel Stern schrijft in zijn nieuwe memoires 'Home and Alone' over zijn co-ster Macaulay Culkin en de druk die op hem werd gezet door volwassenen en de industrie.

Stern speelt in kerstfilm Home Alone één van de knullige criminelen die willen inbreken in het huis van Kevin McCallister (Culkin).

Mee naar het park
In Sterns memoires beschrijft de acteur hoe hij en zijn familie, samen met de toen 10-jarige kind-acteur, tijd doorbrachten buiten de set.

"Macaulay logeerde in een ander hotel, maar we hebben hem opgehaald en meegenomen naar het park om te spelen", schrijft Stern.

Tikkertje
De acteur herinnert zich: "Hij was een lieve jongen, maar had een heel ander leven geleid dan mijn kinderen. Hij wist niet hoe hij tikkertje moest spelen of de bal rond moest gooien."



"Mijn kinderen hadden een voorproefje gehad van de vervormingen die roem met zich meebrengt, maar toen ik zag hoe Mac's leven eruitzag, werden zaken in een ander perspectief geplaatst," aldus Stern.

NieuwsFilm

meest populair