Will Smith en Jada Pinkett lijken huwelijk gerepareerd te hebben: "Mijn gangsta ride or die"

Will Smith en Jada Pinkett lijken huwelijk gerepareerd te hebben: "Mijn gangsta ride or die"

Will en Jada Pinkett Smith leiden al jaren gescheiden levens ondanks hun langdurige huwelijk.

De relatie van Will Smith en Jada Pinkett ligt al jaren onder een vergrootglas. Deels omdat zij één van de meest bekende Hollywood-koppels zijn en deels omdat ze het anders doen dan anderen.

Het stel is al meer dan 20 jaar samen en ze zijn getrouwd. Toch blijken Will en Jada al jaren gescheiden te leven. Maar een open relatie willen ze het ook niet noemen en een officiële echtscheiding willen ze ook niet. Volgens de tijdlijn hier bij Cosmopolitan vertelde Jada aan People dat hun eigen groei hun huwelijk veranderde.

Die klap op Oscars-avond
Ook zei Jada over die woede-uitbarsting van Will Smith bij de Oscars: "Ik noem het de 'heilige klap' nu, omdat er daarna zoveel positiefs uitkwam. Door alles wat naar boven kwam, moesten we echt zien waar we stonden. Wat ik jaren niet wist, was dat ik Will niet wilde loslaten."

Will zei zelf laatst tegen Entertainment Tonight over de naderende première van Bad Boys: Ride or Die: "Ik ben altijd gezegend geweest met een ride or die naast me. Jada is een van de beste gangsta ride or dies die ik heb."

Huwelijk lijkt gerepareerd
Het zijn allemaal voorzichtige signalen dat ze hun huwelijk gerepareerd hebben. Zeker als je de beelden ziet van de première in de YouTube-video van Entertainment Tonight. Will Smith en Martin Lawrence zijn dolgelukkig met een nieuwe samenwerking en dat te kunnen ervaren met de steun van hun familieleden.



NieuwsFilm

meest populair