Sofia Vergara gaat vol voor plastische chirurgie: "Zou al meer gedaan hebben"

Sofia Vergara gaat vol voor plastische chirurgie: "Zou al meer gedaan hebben"

Sofia Vergara doet alles, inclusief botox en plastische chirurgie, om er jong uit te blijven zien.

Sofia Vergara is duidelijk in haar mening: Ze zal alles, maar dan ook alles, aan haar lichaam verbouwen om niet oud te lijken.

De populaire ster uit Modern Family, Doggy Style en Bent is nu 51 jaar, maar ze lijkt net 30 jaar. Hier in gesprek met Allure vertelt Sofia dat dat vooral komt doordat ze heel trouw is in het gebruiken van haar zonneproducten. Die gebruikt het voormalig topmodel al meer dan 30 jaar.

Het maakt verschil
Sofia zegt: "Ik vind dat het verschil uitmaakt. Ik ben 51 en als ik me vergelijk met sommige van mijn vrienden die nooit zonnebrand gebruiken, zeggen ze nu: 'F**k, waarom heb ik niet eerder naar je geluisterd'?"

Toch weet ze ook al dat ze alles zal pakken wat ze maar kan pakken om er jeugdig uit te blijven zien. Sofia zegt over het gebruik van peels en lasers om de veroudering te verminderen: "Ik geloof daarin. Ik vind dat je alles in je voordeel moet gebruiken. Als je daarom geeft tenminste, anders is gewoon ouder worden ook prima."

Al het mogelijke
Ze zegt: "Ik denk dat ik alle plastische chirurgie ga pakken die ik kan pakken. Ik zou al meer gedaan hebben, als ik de tijd had. Maar ik gebruik al heel lang botox in de nek en rond mijn ogen. Filler doe ik niet. Dat vind ik beter passen bij jonge mensen."



Meer staat in de YouTube-video van E!News

NieuwsFilm

meest populair