Goed nieuws: 'Sherlock Holmes 3' is "nog steeds springlevend"

Goed nieuws: 'Sherlock Holmes 3' is "nog steeds springlevend"

Ondanks dat er nog geen releasedatum of definitieve schrijver bekend is gemaakt is, zijn er wel een "aantal dingen in de maak".

Tijdens een interview met Screenrant werd producent Susan Downey gevraagd naar de voortgang van de derde Sherlock Holmes-film.

Ondanks dat er "geen update" is, geeft Downey aan dat de derde film "nog steeds springlevend is in ons hart".

Weer samen op het scherm
"Elke keer dat ik Robert (Downey Jr.) en Jude (Law) samen zie, denk ik: "Kan ik deze jongens weer samen op het scherm krijgen?", aldus de producent.

Downey Jr. speelde in de films de titulaire detective en won in 2009 zelfs een Golden Globe voor Beste Acteur voor zijn rol. Jude Law belichaamde trouwe partner Dr. John Watson.

Magie
"Het is magie." vertelt Downey. "Er moet een geweldig verhaal zijn, en we hebben een aantal dingen in de maak."



Ondanks informatie dat er een "aantal dingen in de maak" zijn, is er ook nog veel onzeker. Zo zijn de afgelopen jaren verschillende schrijvers ingeschakeld om het script te schrijven en is er ook nog geen geschatte releasedatum.

Onzekerheid
Guy Ritchie, de regisseur van de eerste twee films Sherlock Holmes en Sherlock Holmes: A Game of Shadows, is voorlopig vervangen door Dexter Fletcher.

En ondanks dat eerdere releasedata waren vastgesteld, werd het filmen uitgesteld vanwege COVID en gooide het drukke schema van Downey Jr. ook roet in het eten

NieuwsFilm

meest populair