Gebroken hart van Natalie Portman lijkt gelijmd door Paul Mescal: Vonken springen over

Gebroken hart van Natalie Portman lijkt gelijmd door Paul Mescal: Vonken springen over

Natalie Portman lijkt na haar echtscheiding troost te vinden bij de jongere acteur Paul Mescal.

Natalie Portman zit in een moeilijke tijd met haar gezin, sinds bekend is dat Benjamin Millepied haar bedroog met een veel jongere vrouw. Gelukkig lijkt zij nu troost te vinden bij Paul Mescal - hij is iets ouder dan de 25-jarige vriendin van Benjamin.

Na het overspel probeerden de 40-jarige actrice en 46-jarige choreograaf uit Black Swan nog aan hun huwelijk te werken, maar inmiddels is de echtscheiding stilletjes afgerond. De Britse Daily Mail vindt dat hier in dit artikel niet erg. Te zien aan hun foto's heeft de actrice uit Star Wars en Thor een opvallend goede klik met de 28-jarige Ierse acteur uit Carmen en Aftersun. Haar gebroken hart lijkt gelijmd.

Gezellig uitje
Beide sterren staan buiten een bar in Londen op hun gemak een sigaretje te roken. Het ziet er heel gezellig en intiem uit. Ze kennen elkaar sinds hun interview voor Variety, dat in de onderstaande YouTube-video te zien is. Het interessante gesprek leidt kennelijk tot meer.

Kijkers smullen nog steeds van de goede chemie te zien aan de commentaren. De vonken springen zichtbaar over in het gesprek. Ook zijn Paul en Natalie zwaar onder de indruk van elkaars acteerwerk.

Goede seksscène
Zo geeft Paul haar complimenten voor haar rol in May December, waarin ze een stomende seksscène heeft met de jongere Charles Melton. Op haar beurt vindt Natalie zijn intieme scène met Andrew Scott in All of Us Strangers erg hot maar ook teder.



NieuwsFilm

meest populair