Will Smith had echt een compleet absurde eis voor 'Men in Black 3'

Will Smith had echt een compleet absurde eis voor 'Men in Black 3'

De superster had eisen die wel een beetje ver gingen.

In het verleden heb je misschien al eens artikelen over de bizarre eisen van bepaalde acteurs voorbij zien komen. Vandaag kijken we naar niemand minder dan Will Smith die een wel heel absurde eis had voor zijn scifi-film Men in Black 3.

Je ziet Smith bijna weer als Mike Lowrey in Bad Boys: Ride or Die. We kijken nu terug op misschien wel zijn meest uitbundige eisen ooit op een filmset.

Einde van trilogie
Nadat hij is ontsnapt uit LunarMax, een maximaal beveiligde gevangenis op de maan, besluit Boris the Animal (Jemaine Clement) terug in de tijd te gaan en de persoon te elimineren die hem heeft gearresteerd: Agent K (Josh Brolin). Het is aan Agent J (Smith) om niet alleen zijn partner, maar ook de tijdlijn te redden.

Hij reist terug naar 15 juli 1969, de dag voordat Agent K wordt vermoord. J slaagt erin de jonge K en anderen te overtuigen van zijn identiteit en de reden van zijn aanwezigheid. Daarbij ontdekt hij een geheim dat de oude agent K (Tommy Lee Jones) hem nooit heeft verteld.

Bizarre eis
Iemand met de status van Smith is vanzelfsprekend in staat om een en ander te eisen op een filmset, maar de acteur ging wel erg ver met zijn eisen voor Men in Black 3. Smith kreeg een dubbeldekkertrailer van 2 miljoen dollar met twee slaapkamers, twee badkamers, een filmkamer met een 100-inch scherm, een keuken, een marmeren vloer en een enorm kantoor.


Daarnaast vroeg de acteur om een ??tweede trailer als plaats om zijn persoonlijke fitnessapparatuur op te bergen. De film bracht uiteindelijk ruim 650 miljoen dollar op aan de box office, wat beaamt hoe essentieel Smith is voor de franchise. Men in Black: International, de opvolger zonder Smith, bracht namelijk maar 250 miljoen dollar op.

Bad Boy 4
Een Will Smith-franchise die het momenteel juist beter doet dan ooit tevoren, is de Bad Boys-reeks. Nadat Smith en Martin Lawrence vier jaar geleden terugkeerden met een derde deel dat met gemak de meest succesvolle film werd in de reeks, was een vierde deel vanzelfsprekend.


Het vierde deel genaamd Bad Boys: Ride or Die verschijnt komende week in de bioscoop.

NieuwsFilm