Nieuwe clip van 'Kinds of Kindness' met doorgedraaide Emma Stone

Nieuwe clip van 'Kinds of Kindness' met doorgedraaide Emma Stone

Wat is ze aan het doen en wat is ze plan?

Regisseur Yorgos Lanthimos heeft al de nodige sterk onthaalde films gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan The Lobster, The Killing of a Sacred Deer en de recente Poor Things. Nu kunnen we alweer snel gaan genieten van Kinds of Kindness, waar een nieuwe clip van is opgedoken.

Poor Things was een groot succes. De film werd sterk onthaald en Emma Stone won dankzij haar glansrol alweer haar tweede Oscar. Lang heeft de actrice niet stilgezeten, want enkele maanden later maakte ze wederom een film met Lanthimos.

Wat te verwachten
Ondanks het feit dat we de afgelopen weken al getrakteerd werden op de nodige beelden, is het plot van de film vooralsnog behoorlijk vaag. Kinds of Kindness wordt beschreven als een absurde komische film die geldt als een 'drieluik fabel'.

Stone is echter veruit van de enige grote naam die in de film te zien zal zijn. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Willem Dafoe, Jesse Plemons en Margaret Qualley. Met laatstgenoemde deelt Stone hieronder een bizarre scène.

Onbegrijpelijk
Zo zien we Emma Stone's Rita haar dokter, Vivian (Qualley) drogeren. Wat ze daarna precies met haar van plan is, daar zullen we nog even op moeten wachten. Kinds of Kindness zal namelijk vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair