Will Smith wil een vervolg maken op een van zijn bekendste films: "Voor de fans"

Will Smith wil een vervolg maken op een van zijn bekendste films: "Voor de fans"

Meer dan 20 jaar geleden verscheen 'I, Robot', maar de acteur is dit nog zeker niet vergeten.

Will Smith trakteert zijn fans maar wat graag op 'a trip to memory lane'. De met een Oscar bekroonde acteur maakt graag vervolgen op zijn geliefde films en heeft nu zijn zinnen gezet op een I, Robot-sequel.

Smith, die over niet al te lang te zien zal zijn in alweer de vierde Bad Boys-film, genaamd Ride or Die, zal ook terugkeren voor een nieuw I Am Legend-avontuur. Als het aan de acteur ligt, volgt I, Robot 2.

Reactie
Tijdens een recent interview had de acteur het erover: "Kijk, iedereen houdt van nostalgie. Er is zo veel gaande in de wereld dat een dosis nostalgie altijd goed doet. Ik acteer en entertain graag. Als fans een 'I, Robot 2' willen zien maak ik die".

Het is een korte maar krachtige reactie, en het lijkt erop dat Smith klaar is om opnieuw in de huid van rechercheur Del Spooner te kruipen. De eerste film speelt zich af in het Chicago van 2035, waarin robots tot het alledaagse leven behoren.

Moord
Deze robots staan ten dienste van de mensen en worden blindelings vertrouwd, omdat ze zo zijn geprogrammeerd dat ze mensen geen kwaad kunnen doen. Spooner gelooft hier echter niet in, al helemaal niet wanneer een briljante wetenschapper wordt vermoord. Het lijkt er namelijk op dat de dader een robot is...


De film van regisseur Alex Proyas, eveneens bekend van The Crow, werd tamelijk goed onthaald. Op IMDb staat deze bijvoorbeeld op een 7,1. Wereldwijd bracht deze bijna 350 miljoen dollar op tegenover een budget van 120 miljoen dollar. Genoeg voor een vervolg? Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair