Lieve imago van Nicole Kidman sneuvelt: "Ik gooide een steen door een ruit"

Lieve imago van Nicole Kidman sneuvelt: "Ik gooide een steen door een ruit"

NNicole Kidman onthult emotionele uitbarstingen door stressvolle rollen zoals in Big Little Lies.

Nicole Kidman pakt soms zware rollen op die een emotionele tol op haar kunnen hebben. Dat gaat soms ten koste van haar en haar omgeving, omdat ze zichzelf dan niet meer onder controle heeft.

Hier in gesprek met The Hollywood Reporter vertelde ze dat de serie Big Little Lies best donker en zwaar was. De druk bouwde op in dat jaar 2021 en ze werd er erg emotioneel van. Dan blijkt zelfs de zachte, introverte Nicole Kidman geen lieverd te kunnen blijven.

Toch geen goed imago
Haar vriendelijke imago sneuvelde, toen ze vertelde dat ze flipte: "Ik gooide een steen door een deur omdat het op slot zat. Ik heb dat nog nooit gedaan. Ik had blijkbaar een hoop spanning opgebouwd. Ik brak dat hele ding. Dat kostte een fortuin."

Nicole vervolgde met: "De volgende dag zei ik tegen Alexander Skarsgard en Jean-Marc Vallée: 'Ik gooide een steen door een ruit' en zij zeiden: 'Whoa' en ik zei: 'Ik denk dat ik er de pest in had'."

Agressie had een reden
Ze wist ook waarom ze zo agressief werd en vertelde: "De manier waarop we werken, vraagt dat we doorgaan. Dus je komt op je werk en je doet het en je doet het. En dat is vaak 6 maanden lang 12 tot 14 uur per dag. Je hebt niet echt tijd om goed voor jezelf te zorgen."



NieuwsFilm

meest populair