Jon Turteltaub zet ineens haast achter 'National Treasure 3' met originele cast

Jon Turteltaub zet ineens haast achter 'National Treasure 3' met originele cast

Hij zegt dat er nu in moordend tempo een nieuw script wordt geschreven...

De realisering van een derde National Treasure-film is inmiddels net zo oud en historisch als de objecten waar de verhalen in de films naar zoeken. Nu geeft regisseur Jon Turteltaub weer een update.

Het is 17 jaar geleden sinds het laatste deel Book of Secrets verscheen. Vorig jaar kwam de serie Edge of History, maar die bevatte geen optreden van hoofdrolspeler Nicolas Cage en werd na één seizoen geannuleerd.

Iedereen zit te wachten
Eerder dit jaar gaf producer Jerry Bruckheimer enige hoop toen hij zei: "We hopen dat 'National Treasure 3' er komt, we werken er al een tijdje aan".

Ook Cage sprak met 'Deadline' waarin hij onthulde dat hij verbaasd was dat studio Disney officieel nog steeds geen groen licht voor de sequel had gegeven.

Vermoeiende welles-nietes
De nieuwste toevoeging van Turteltaub is als volgt: "Het volgende script wordt geschreven door een hele goede schrijver. We weten allemaal waar het verhaal over gaat en als we tevreden zijn, gaan we het maken".

Op de vraag of de hele originele cast zal terugkeren: "Absoluut 100%. Maar we moeten ons wel haasten omdat mensen zowel ouder worden als minder geïnteresseerd zijn. Levens veranderen, evenals de wereld en onze cultuur".



NieuwsFilm

meest populair