Sterke horrorfilm uit 2023 is een dikke hit op Netflix: "een feest voor grindhouse-fans"

Sterke horrorfilm uit 2023 is een dikke hit op Netflix: "een feest voor grindhouse-fans"

Met 84 procent op Rotten Tomatoes is Thanksgiving er eentje om niet te missen.

Regisseur Eli Roth is dol op horrorfilms en levert er daarom bijna ieder jaar wel een af. Vorig jaar kwam hij met Thanksgiving, een verfilming van een faux trailer uit de tweeluikfilm Grindhouse van Robert Rodriguez en Quentin Tarantino.

Thanksgiving komt uit 2023 en wist ruim $45 miljoen op te halen. Netflix omschrijft de film met genretypische termen als Gruwelijk, Bloederig en Tienerhorror. Je ziet rollen van onder andere Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Thomas Brooks en Gina Gershon.

Sterk ontvangen
Met 84 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een wat mindere 6,3 op de IMDb scoort Thanksgiving voldoende tot goed. "Deze doet wat het doet erg goed, en ik heb me prima vermaakt," aldus Christy Lemire van Breakfast All Day.

"Het is met gemak een van Roths beste horrorfilms: bloederig, belachelijk en overdreven," vindt Randy Myers van San Jose Mercury News. En Candice Frederick van Huffington Post: "Het vinkt een hoop vakjes aan die in te veel genres van vandaag de dag ontbreken. Schokkend? Check. Gore? Big time."

Nu op Netflix
Heb je Thanksgiving nog niet gezien? Je kunt de prima horrorfilm nu hier kijken op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Op Black Friday vond er een tragedie plaats in Plymouth, Massachusetts. Een jaar later zint een meedogenloze moordenaar op bloedige wraak in: één schuldige per keer.

NieuwsFilm

meest populair