Matt Smith blikt terug op zijn 'Terminator Genisys'-cameo: "Behoorlijk bizar"

Matt Smith blikt terug op zijn 'Terminator Genisys'-cameo: "Behoorlijk bizar"

De acteur dook kort op in de geflopte blockbuster en dit zal hij niet snel vergeten

Matt Smith is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. De acteur scoort hoofdrollen in allerlei blockbusters en grote series, al zal menig filmfanaat zijn korte rolletje zijn vergeten in Terminator Genisys. Hier blikt hij nu zelf op terug.

Heel erg vreemd is dit niet. Genisys werd allesbehalve goed onthaald en is in de ogen van de nodige cinefielen het slechtste deel uit de wereldberoemde franchise. de film, die als een reboot bedoeld was, pakte absoluut niet uit zoals verwacht en gehoopt.

Kritiek
De geflopte blockbuster scoort op IMDb een teleurstellende 6,3 en op Rotten Tomatoes slechts 26%. Hoewel hoofdrollen weggelegd zijn voor bekende acteurs als Emilia Clarke, Jason Clarke, J.K. Simmons en natuurlijk Arnold Schwarzenegger, sloeg deze niet aan.

In de promotiecampagne van de film leek het er ook op dat Smith een belangrijke rol zou vertolken, maar hij duikt maar even kort op als een T-5000 Terminator. Voor de acteur zelf was het dan ook wel een ietwat vreemde ervaring.

Bizar
Zo zegt Smith: "Het was wel een aparte ervaring. Mijn eerste dag bracht ik door met Arnold en hij was gekleed ik een groene spandex top die maar de helft van zijn lichaam bedekte. Ook droeg hij een groene strakke broek".


"Ik dacht echt bij mezelf: "Wat is hier in hemelsnaam gaande?" Ik begreep er niks van. Ik speel een computer die wat doet? Het was allemaal wel erg bizar..." Zo te horen was het dus niet een van de hoogtepunten van zijn carrière, maar wel een moment dat hij niet snel zal vergeten.

NieuwsFilm

meest populair