Disney+ pakt uit met een angstaanjagende film

Disney+ pakt uit met een angstaanjagende film

Sinds deze week kijk je de prequelfilm 'The First Omen' op Disney+.

Disney+ heeft een interessante nieuwe film toegevoegd voor degenen die van enge films houden: The First Omen. In deze prequel op de horrorklassieker uit 1976 ontdekt een vrouw een sinistere samenzwering rond de geboorte van het kwaad.

In de originele Omen wordt de baby van een ambassadeur doodgeboren.
Een priester geeft hem de kans om een kind te adopteren, maar later blijkt dit de antichrist te zijn.

Het verhaal
In deze nieuwe prequelfilm wordt de Amerikaanse novice Margaret (Nell Tiger Free) naar Rome gestuurd om haar leven aan de kerk te wijden. Ze gaat aan de slag bij een weeshuis, waar ze al snel een goede band ontwikkeld met Carlita (Nicole Sorace), de oudste bewoonster.

Binnen het weeshuis begint Margaret de raarste dingen mee te maken. Ze blijkt onder invloed zijn gekomen van een donker kwaad dat haar doet twijfelen aan haar eigen geloof. Of dat niet genoeg is, stuit ze ook nog eens op een angstaanjagende samenzwering.

Kijken
The Good Omen heeft eerder dit jaar in de bioscopen gedraaid en is nu dus al beschikbaar op streaming. Ideaal voor horrorliefhebbers die hem gemist hebben of nog een keer willen kijken.


Interesse in deze film? Je kunt The First Omen eventueel hier direct bekijken op Disney+. Maar wees gewaarschuwd: deze is niet voor bangeriken.

NieuwsFilm

meest populair