Fans moeten geduld hebben: We moeten nog heel lang wachten op 'Top Gun 3'

Fans moeten geduld hebben: We moeten nog heel lang wachten op 'Top Gun 3'

'Top Gun 3' met Tom Cruise en regisseur Joseph Kosinski is in de maak, maar laat nog even op zich wachten.

Fans van de jaren-80 klassieker Top Gun moesten 36 jaar wachten op Top Gun: Maverick, het vervolg uit 2022. Hopelijk hoeven we niet zo lang te wachten op het derde deel, maar het lijkt er ook niet op dat we Top Gun 3 snel kunnen gaan zien.

Paramount Pictures maakte eerder dit jaar bekend dat de studio werkt aan Top Gun 3 met wederom Tom Cruise in de hoofdrol en Joseph Kosinski in de regiestoel. In een gesprek met Games Radar laat producent Jerry Bruckheimer weten dat het derde deel nog even op zich laat wachten.

"We hebben de eerste stappen gezet, maar er is nog een hele lange weg te gaan", aldus Bruckheimer. "We gaan absoluut weer met Tom Cruise werken, we hebben gesprekken met hem gehad. Joseph Kosinski heeft een fantastisch verhaalconcept en Tom vindt het een geweldig idee."

"We hebben nog geen idee wanneer we de film kunnen maken," vervolgt de producent. "Tom heeft het altijd druk, hij is nu bezig met Mission: Impossible en hij heeft nog een andere film in de planning staan. Hopelijk kunnen we een script schrijven wat hij fantastisch vindt en kunnen we snel met de productie beginnen."



Top Gun: Maverick, een van de succesvolste films van de afgelopen jaren, bracht ruim 1,49 miljard dollar op en werd genomineerd voor 6 Oscars, waaronder de prijs voor beste film. Top Gun: Maverick is te streamen op Netflix. Het is nog onduidelijk wanneer Top Gun 3 in de bioscoop te zien is.

NieuwsFilm

meest populair