Shiloh Jolie-Pitt neemt afstand van Brad Pitt en Angelina Jolie: Naamsverandering aangevraagd

Shiloh Jolie-Pitt neemt afstand van Brad Pitt en Angelina Jolie: Naamsverandering aangevraagd

Shiloh Jolie-Pitt verandert haar achternaam, terwijl ze haar eigen weg zoekt als getalenteerde danseres.

Shiloh Jolie-Pitt is het oudste biologische kind van Angelina Jolie en Brad Pitt. Nu zij steeds meer in de spotlights treedt, lijkt het erop dat zij niets verwacht van haar beroemde ouders - en al helemaal niet van haar vader.

Shiloh lijkt zelfs afstand te nemen van de nu al legendarische carrières van haar ouders die elkaar leerden kennen bij de film Mr. & Mrs. Smith. Niet alleen blijkt zij een goede danseres te zijn, ook diende ze deze week - op haar 18de verjaardag - een officiële aanvraag in voor naamsverandering.

Niet die achternaam
Hier bij Daily Mail staat dat ze haar achternaam Pitt laat vallen en als Shiloh Jolie verder wil gaan. Angelina Jolie en Brad Pitt hebben drie geadopteerde en drie biologische kinderen samen. Voor zover bekend gebruiken ook de anderen de achternaam Pitt niet meer.

Keelan Carter, de choreograaf met wie Shiloh werkt, vindt in elk geval dat de 18-jarige zich niet als een verwende nepo-baby gedraagt. In zijn Instagram-bericht vertelde hij dat haar bewegingen te gek zijn, evenals haar energie.

Buitengewoon talent
Hij zei hier tegen Daily Mail dat hij haar behandelt zoals de andere dansers. Ook vertelde hij: "Shiloh is buitengewoon getalenteerd. Ze is toegewijd en werkt hard. Ze is oprecht en direct en gebruikt haar bekendheid niet in haar voordeel."



NieuwsFilm

meest populair