Glen Powell vond grap van Tom Cruise over helikoptercrash moeilijk bij 'Top Gun: Maverick'

Glen Powell vond grap van Tom Cruise over helikoptercrash moeilijk bij 'Top Gun: Maverick'

Glen Powell onthult dat Tom Cruise een helikopterprank uithaalde tijdens de opnames van Top Gun.

Het ziet ernaar uit dat Glen Powell voorlopig niet met Tom Cruise een helikopter instapt. Eenmaal aan boord dacht Glen dat hij met de 61-jarige superster zou neerstorten door een mankement.

De 35-jarige acteur vertelde hier bij het promoten van zijn nieuwe Netflix-film Hitman aan British GQ Hype dat Tom Cruise een prank bij hem uithaalde. Dat was toen ze per helikopter van de studio naar Londen vlogen na een filmopname voor Top Gun: Maverick.

Prank in helikopter
Glen herinnerde zich: "Tom zei: 'Oh nee, oh nee' en liet de helikopter een paar keer zakken boven Londen. Ik dacht: 'Ben ik nu die jongen zonder naam die met Tom sterft in een met rook gevuld gat in het midden van Londen'?"

Glen doorstond de grap en vertelde dat hij enorm opkijkt naar de oudere acteur. Door Tom als voorbeeld werd hij een betere acteur en haalde hij zijn vliegbrevet. Maar er zit wel een groot verschil tussen hen.

Net begonnen als piloot
Glen Powell vertelde: "Ik dacht dat ik Tom Cruise kon zijn. Hij vliegt helikopters en echte vliegtuigen. Maar als ik van New York naar Texas wil, ben ik wel even bezig in een SR-22." Meer over hun samenwerking volgt in de YouTube-video van Access Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair