Stephen King reageert op bioscoopfilm 'The Fall Guy': "erg leuk?"

Stephen King reageert op bioscoopfilm 'The Fall Guy': "erg leuk?"

De wereldberoemde schrijver bekend van o.a. 'The Shining' en 'The Shawshank Redemption' heeft een duidelijke mening.

Stephen King, de wereldberoemde schrijver bekend van de nodige iconische horrorverhalen, deelt wel vaker zijn mening over films. Hij heeft het dan voornamelijk over horrorfilms, maar nu heeft hij het toch even over een ander genre, namelijk The Fall Guy.

Deze actievolle komedie van David Leitch (o.a. bekend van John Wick en Deadpool 2) wordt sterk onthaald. Zo scoort deze op IMDb een nette 7,1 en op Rotten Tomatoes weer een 81%.

Verhaal
In The Fall Guy is de hoofdrol weggelegd voor Ryan Gosling. Hij kruipt in de huid van de stuntman Colt Seivers. Hij voert de meest knettergekke stunts uit op filmsets, maar daar houdt het niet op. Seivers moet een vermiste filmster opsporen en komt hierdoor bij een groep criminelen terecht.

Seivers moet zowel de groep criminelen verslaan als zijn normale werk blijven doen, terwijl hij ook zijn grote liefde probeert te winnen. Ondanks het feit dat de film goed wordt onthaald, valt de box-office helaas wel iets tegen.

Schrijvers
Schrijver Linwood Barclay betreurt de tegenvallende box-office cijfers en zegt op sociale media:: "Heel veel publiek ging dan wel niet naar de bioscoop maar 'The Fall Guy' is echt leuk". King reageerde hier zelf ook even kort maar krachtig op met: "Hij is zeker leuk, maar heel leuk? Dat misschien niet".



NieuwsFilm

meest populair