Katja Schuurman deelt exclusieve behind-the-scenes beelden van haar nieuwste nachtmode

Katja Schuurman deelt exclusieve behind-the-scenes beelden van haar nieuwste nachtmode

De Nederlandse actrice Katja Schuurman zet haar nieuwste project even in het zonnetje.

Een aantal dagen geleden kwam Katja Schuurman al voorbij met spectaculaire foto's van haar nieuwste project. Ze verscheen op Instagram in aantrekkelijke nachtmode die ze heeft ontworpen samen met twee andere bekendheden.

Nu keert ze terug met dezelfde boodschap, samen met nieuwe beelden. We zien Katja namelijk in beelden van achter de schermen tijdens de opnames voor de reclamevideo. Deze is opgenomen om de nachtmodecollectie goed onder de aandacht te brengen.

Films
In de komende periode kunnen we de 49-jarige Katja zien in twee nieuwe films. De eerste verschijnt al vrij snel op het witte doek. Ze heeft namelijk een belangrijke rol in de film De Mooiste Dag van F*ck de Liefde-regisseur Appie Boudellah. De komedie staat gepland voor 13 juni.

Niet veel later zal ze opnieuw te zien zijn in een komedie, namelijk De Mannenmaker. Met aanvullende rollen voor Leo Alkemade, Huub Smit en Georgina Verbaan debuteert deze film op 17 oktober dit jaar.

Bad
"Behind the scenes van onze shoot dag. Wat een heerlijke dag met het beste team! Van deze beelden word je toch al zo blij?" schrijft Katja bij de beelden met Elise van Twillert. Katja in de tuin, voor de spiegel en zelfs in een badkuip. "Wij kunnen niet wachten tot de lancering over 2 weken."

Je vindt de beelden op de Instagram-pagina van Katja. Wil je meer weten over de collectie dan surf je naar de speciale website.

NieuwsFilm