Hugh Jackman en Ryan Reynolds on steroids? Het lijkt er verdacht veel op

Hugh Jackman en Ryan Reynolds on steroids? Het lijkt er verdacht veel op

Personal trainer Don Saladino bespreekt eerlijkheid en technieken achter de fitnessresultaten van Hollywoodsterren.

Personal trainer Don Saladino krijgt meerdere acteurs als Hugh Jackman en Ryan Reynolds in topconditie voor hun rollen, zoals in Deadpool & Wolverine. Toen hij laatst in een podcast van Dr. Mike Israetel gevraagd werd naar het gebruik van steroïden in Hollywood bleek hij zijn coaching erg serieus te nemen.

Hier in het artikel van Daily Mail is te lezen dat Don Saladino zei: "Als iemand er eerlijk voor uitkomt dat hij drugs gebruikt met hulp van artsen en zij de bloedwaarden in de gaten houden, dan is dat prima."

Wees verantwoordelijk
Hij vervolgde met: "Maar verzwijg het niet als het gebruik aan je gevraagd wordt en je op covers van bladen staat. Daar heb ik geen respect voor, want 14-jarigen kijken naar je op. Wees verantwoordelijk."

Don Saladino vertelde ook dat sommige sterren excuses verzinnen om die steroïden goed te praten. Iemand als Alan Ritchson krijgt bijvoorbeeld testosteron-therapie. Alan beweert dat hij niet wist dat dat onder steroïden valt, maar het gewoon nodig heeft.

Resultaten zijn bewerkt
Ook zei Don dat het hem frustreert dat mensen automatisch denken dat goed gespierde gasten in films drugs gebruiken om er zo uit te zien. Hij krijgt zijn cliënten namelijk wel op tijd in vorm voor hun rollen. Maar camerawerk, belichting en CGI spelen ook een grote rol.



Zo vertelde Don dat de sixpacks in de film 300 grote onzin waren, al waren de acteurs op een streng en Spartaans fitness-regime gezet. In een competitie zou elke ster als laatste eindigen. De actiefilm maakte namelijk flink gebruik van CGI, make-up en lichtval. Meer volgt op zijn Instagram.

NieuwsFilm

meest populair