Onder de indruk van 'Scream' op Netflix? Dan mag je deze 3 angstaanjagende slashers niet missen

Onder de indruk van 'Scream' op Netflix? Dan mag je deze 3 angstaanjagende slashers niet missen

Drie steengoede horrorthrillers op Netflix om meteen aan te zetten.

Op Netflix staat de spannende slasher ScreamSplit uit 2022, met in de hoofdrol Wednesday acteur, Jenna Ortega. Met een Rotten Tomatoes-score van 76 procent deed de film het goed bij de critici.

Het publiek kon zich ook prima vermaken met de film en gaf de film een 82 procent op Rotten Tomatoes. Hieronder drie films die je mogelijk ook goed vindt als je hebt genoten van Scream.

Thanksgiving

Regie: Eli Roth | Hoofdrollen: Rick Hoffman, Gina Gershon, Patrick Dempsey | Kijk nu



Nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie, slaat een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar toe in Plymouth, Massachussetts, waar deze beruchte feestdag ontstaan is.

The Texas Chainsaw Massacre

Regie: David Blue Garcia | Hoofdrollen: Elsie Fisher, Jacob Latimore, Moe Dunford | Kijk nu



Melody, een 25-jarige zakenvrouw uit San Francisco, neemt haar jongere tienerzus mee naar Texas op zakenreis, uit angst haar alleen achter te laten in de stad. De zus, Dreama, is een amateurfotograaf die gebonden is aan een rolstoel. Het duurt niet lang voordat ze voor hun leven moeten vechten tegen een 60 jaar oud fenomeen.

The Ruins

Regie: Carter Smith | Hoofdrollen: Jonathan Tucker, Jena Malone, Sergio Calderón | Kijk nu



Talloze jonge Amerikanen komen elk jaar af op de stralende zon, het lekkere water en de vele zandstrandjes, op zoek naar niet al te duur vertier. Zo ook Amy en Stacy, twee vriendinnen met hun zeer verschillende vriendjes, de serieuze student medicijnen Jeff en de feestende vrijbuiter Eric. Aan het eind van hun vakantie trekt het viertal de Mexicaanse jungle in om ruïnes van de Maya?s te bekijken. Wanneer ze het fantastische gebouw staan te bewonderen, gebeurt er iets dat hen met doodsangst naar de top van het afbrokkelende stenen bouwwerk drijft. Er blijken afschrikwekkende en levensgevaarlijke krachten te huizen, die hen dwingen tot een bikkelhard gevecht op leven en dood.

NieuwsFilm

meest populair