3 hele goede films op Prime Video om vanavond te streamen

3 hele goede films op Prime Video om vanavond te streamen

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Milos Forman | Cast: Jack Nicholson, Louise Fletcher, Danny DeVito, e.a. | Kijk direct
De charismatische kruimelduif Randle is het zware werk in de gevangenis helemaal beu en besluit zich daarom voor te doen als psychiatrisch patiënt. Met succes, want hij wordt overgeplaatst naar een kliniek. Daar zet hij al snel de boel op stelten. Dit tot groot ongenoegen van de bazige hoofdzuster Ratched. Zij gaat de strijd aan met deze rebel.



Prisoners (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, e.a. | Kijk direct
Keller wordt geconfronteerd met de ergste nachtmerrie van elke ouder: zijn zesjarige dochtertje Anna en haar vriendinnetje Joy worden vermist. Rechercheur Loki wordt op de zaak gezet. De enige verdachte is een camper. Deze wordt echter al snel vrijgelaten vanwege een gebrek aan bewijs. Keller komt daardoor lijnrecht tegenover de detective te staan. Hij vertrouwt de zaak namelijk niet en besluit het heft in eigen handen te nemen.



Air (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Affleck | Cast: Matt Damon, Viola Davis, Jason Bateman, e.a. | Kijk direct
Het gaat niet heel goed met schoenenfabrikant Nike. Het bedrijf is toe aan een klapper. Marketingbaas Sonny Vaccaro bedenkt daarom een plan: een sponsordeal sluiten met de recent doorgebroken basketbalspeler Michael Jordan. Ondanks alle risico's en twijfels, komt die deal er uiteindelijk. Een gouden zet, want de samenwerking wordt een enorm succes.



NieuwsFilm