Gameverfilming 'Just Cause' weer springlevend dankzij nieuwe regisseur

Gameverfilming 'Just Cause' weer springlevend dankzij nieuwe regisseur

Ángel Manuel Soto komt aan boord om de boel in goede banen te leiden...

In 2009 werd er al een verfilming aangekondigd van de populaire vijfdelige videogamereeks Just Cause. Na jaren van stilte is het project nu weer opnieuw in ontwikkeling genomen.

Regisseur Ángel Manuel Soto, die vorig jaar het kleinschalige Blue Beetle maakte, is aangenomen als kopman. De nieuwe versie heeft nog geen releasedatum en er is ook nog geen cast aangekondigd.

Een samenvatting
In Just Cause ben je een Latijns-Amerikaanse veldagent en specialist in regimeverandering, gesteund door een uiterst geheime Amerikaanse overheidsinstantie die de corrupte regering van San Esperito omver zal werpen.

De schurkenstaten van Zuid-Amerika worden verdacht van het aanleggen van voorraden massavernietigingswapens en het is jouw missie om de dreiging die dit vormt voor de wereldvrede teniet te doen.

Creatieve team
De rechten op de spellen van ontwikkelaar 'Avalanche Studios' en uitgever 'Square Enix' lagen tijden bij 'Constantin Films', maar zijn inmiddels overgenomen door 'Universal'. Onder andere David Leitch is uitvoerend producent.



NieuwsFilm

meest populair