Bill Skarsgård haalt onverwachts uit naar zijn eigen remake van 'The Crow'

Bill Skarsgård haalt onverwachts uit naar zijn eigen remake van 'The Crow'

Hij heeft het nodigde commentaar te leveren op de climax van de film...

Fans moeten nog een paar maanden wachten voordat ze de remake van James O'Barr's The Crow te zien krijgen. De eerste kritiek is echter al binnen en wel van de laatste persoon die je zou verwachten.

Hoofdrolspeler Bill Skarsgård heeft namelijk zijn onvrede geuit over het einde. De 33-jarige acteur deelde onlangs met 'Esquire' hoe hij wenste dat het einde, dat nu wel heel erg open is, iets meer gesloten was.

Meestal geen goed teken
Skarsgård merkte op dat hij enige onthechting voelt ten opzichte van het project waar hij twee jaar geleden de opnames van maakte.

Hij citeert hierbij specifiek de finale: "Ik gaf persoonlijk de voorkeur aan wat definitiefer". Wat hij hiermee bedoeld, zullen we moeten afwachten.

Vanaf augustus in de bioscoop
De nieuwe The Crow wordt geregisseerd door Rupert Sanders en vertelt over soulmates Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs) die op brute wijze worden vermoord wanneer demonen uit haar duistere verleden hen inhalen.

Met de kans om zijn ware liefde te redden door zichzelf op te offeren, gaat Eric op pad om genadeloos wraak te zoeken op de moordenaars waarbij hij de werelden doorkruist van de levenden en de doden.



NieuwsFilm

meest populair