Actie-sequel 'Nobody 2' krijgt een geweldige update

Actie-sequel 'Nobody 2' krijgt een geweldige update

Bob Odenkirk keert terug als een van de meest onverwachte actiehelden ooit.

In de nasleep van John Wick verschenen er meerdere films waarin eenzelfde brute soort actie aan de orde kwam. Een van de beste van deze films is ongetwijfeld Nobody, waarop we binnenkort een vervolg kunnen verwachten.

Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat de film met Bob Odenkirk verscheen, dus waar blijft Nobody 2? We weten na veel geruchten nu eindelijk wanneer de opnames gaan beginnen.

Een niemand
In de film uit 2021 zagen we Odenkirk als Hutch Mansell, een op het eerste gezicht normale vader en kantoormedewerker die zijn geheime vaardigheden als huurmoordenaar van de overheid gebruikt om de Russische maffialeden waarmee hij in aanraking komt tegen te houden.

De film kreeg lovende recensies voor de manier waarop hij degelijk acteerwerk met dikke actie wist af te wisselen. Een vervolg werd in 2022 al aangekondigd.

Een tweede ronde
Via Production List is nu bekend geworden dat de opnames van Nobody 2 op 6 januari 2025 zullen beginnen in Winnipeg, Canada.



Naast Odenkirk zal Ilya Naishuller terugkeren als regisseur en David Kolstad als de schrijver van het script.

Meer nieuws op komst
Deze nieuwe update lijkt erip te duiden dat we snel meer te weten zullen komen over de sequel. Denk aan bijrolacteurs, maar ook wie de muziek zal componeren en zal monteren.



Nu is het nog de vraag wanneer Nobody 2 zal verschijnen. Gezien de waarschijnlijke schaal van de film en de productiestart van januari gokken wij op eind 2025.

NieuwsFilm