'Disney mede schuldig aan dood 'Star Wars'-actrice Carrie Fisher'

'Disney mede schuldig aan dood 'Star Wars'-actrice Carrie Fisher'

De bekende zanger James Blunt lijkt te beweren dat Disney wel eens mede verantwoordelijk is.

De filmwereld was in shock toen bekend werd gemaakt dat Carrie Fisher was overleden op 60-jarige leeftijd op 27 december 2016. Een van haar beste vrienden beweert nu dat dit voor een groot deel zou komen door de druk die Disney uitoefende.

Fisher is natuurlijk voornamelijk bekend van de wereldberoemde Star Wars-franchise. De actrice was al te zien in de originele trilogie als Princess Leia, en keerde terug voor meer avonturen in 'a galaxy far, far away' in de laatste trilogie.

Druk
Niemand minder dan de zanger James Blunt was goed bevriend met de actrice. Ondanks het feit dat toen de actrice overleed er werd geconstateerd dat er cocaïne en heroïne in haar systeem zaten, beweert Blunt dat de actrice deed aan drugs vanwege de druk die kwam kijken bij het maken van de Disney blockbusters.

Zo begint Blunt: "Ik was met haar een dag voordat ze overleed, toen ze naar mijn huis kwam. Zij heeft lange tijd niet goed gezorgd voor haar eigen lichaam, maar toen werd de opnieuw gecast als Princess Leia voor meer Star Wars-films".

Filmwereld
Blunt vervolgt: "Ze was hier heel positief over en keek en naar uit, maar er werd ook heel veel druk op haar uitgeoefend om af te vallen. Ze had het toen over hoe de vrouwen in de filmindustrie het zo lastig hebben. Mannen kunnen natuurlijker ouder worden, maar voor vrouwen ligt dat toch anders".


"Als gevolg van de druk die werd uitgeoefend, begon ze weer drugs te gebruiken. Ze zeggen dat ze een hartverlamming heeft gehad, maar ze had aanzienlijke hoeveelheden drugs gebruikt." Blunt lijkt hier dus mee aan te geven dat Fisher is bezweken onder de immense druk.

NieuwsFilm

meest populair