"Doodsbang" is Jennifer Love Hewitt voor terugkeer naar haar horrorverleden

"Doodsbang" is Jennifer Love Hewitt voor terugkeer naar haar horrorverleden

Maar naast dat ze "doodsbang" is geeft ze ook aan dat ze "extreem overweldigd en dankbaar" is om haar personage Julie nogmaals te belichamen.

Jennifer Love Hewitt vertelt in een interview met ET dat ze gemengde gevoelens heeft om een terugkeer te maken als personage Julie James in een derde I Know What You Did Last Summer.

"Als het echt allemaal doorgaat, dan weet ik niet eens hoe ik me zal voelen, naast extreem overweldigd en dankbaar," aldus de actrice.

Een terugkeer
De eerste film kwam uit in 1997 en ging over een groep tieners die betrokken zijn bij een aanrijding en gevolgd worden en gevolgd worden door een maniak die weet wat ze afgelopen zomer gedaan hebben.

Het vervolg, I Still Know What You Did Last Summer volgde al snel en kwam uit in 1998. In februari 2023 werd bekendgemaakt dat er een derde film in ontwikkeling is.

Julie James
En mocht het vervolg vooruitgang boeken, geeft Hewitt aan dat ze "doodsbang" is, maar ook klaar om Julie opnieuw te belichamen "met 26 jaar angst, moed en kennis."



"Ik weet niet met wat Julie gaat vechten, maar wat het ook is, het heeft geen schijn van kans tegen mij en een stuntdubbel," is de actrice van mening.

Ik weet wat jij gaat doen in de zomer van 2025
Naar verluidt komt I Know What You Did Last Summer 3 in de zomer van 2025 naar de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair