Gerucht: 'Breaking Bad'-sterren pakken allebei rollen in het Marvel Cinematic Universe

Gerucht: 'Breaking Bad'-sterren pakken allebei rollen in het Marvel Cinematic Universe

Giancarlo Esposito is sowieso van de partij, maar misschien doet ook Bryan Cranston mee.

Marvel is altijd op zoek naar nieuwe talenten om hun blockbusters en series te versterken. Nog niet zo heel lang geleden kregen we te horen dat ze niemand minder dan Giancarlo Esposito hadden weten te strikken. Laatstgenoemde laat zich nu uit over wat we kunnen verwachten.

Esposito, voornamelijk bekend van de nodige schurkenrollen in geliefde series als Breaking Bad, The Boys en The Mandalorian, was afgelopen weekend aanwezig op het Phoenix Fan Fusion, waar hij zich kort maar krachtig uitliet over zijn Marvel-rol.

Grote rol
Zo zegt de acteur: "Het MCU heeft met mij contact opgenomen voor een rol die je nooit zou raden. Eerst komt er als het ware 'een teaser' langs maar dan duikt mijn personage op in een serie". Het lijkt er dus op dat hij eerst een cameo zal kennen in een Marvel-film, voordat hij in een serie meespeelt.

Sommige bronnen melden dat Esposito wel eens de nieuwe Doctor Doom zou kunnen worden, maar dit is nog niet bevestigd. Ook doet er een gerucht de ronde dat Breaking Bad hoofdrolspeler Bryan Cranston eveneens is gecontacteerd door Marvel voor een mysterieuze rol.

Breaking Bad-reünie
Het zou dus zomaar kunnen dat dit Breaking Bad-duo ergens in de toekomst wederom het scherm zullen delen. Voorlopig zullen we nog even moeten afwachten of dit er daadwerkelijk van gaat komen, maar laten we het hopen!



NieuwsFilm

meest populair