Salma Hayek over een opvallende tatoeage van acteur: "Hij rukte zijn overhemd open"

Salma Hayek over een opvallende tatoeage van acteur: "Hij rukte zijn overhemd open"

Salma Hayek vertelt grappig over Danny Trejo's tatoeage en hun bijzondere eerste ontmoeting.

Nu het bizarre levensverhaal van Danny Trejo opnieuw rondgaat door Life Stories by Goalcast, duikt een oud interview van Salma Hayek op. Hierin vertelt de actrice op haar eigen grappige wijze over haar opvallendste tatoeage.

De nu 80-jarige Danny Trejo speelt niet zomaar een harde kerel in Hollywood-films: Hij is dat ook. De acteur uit Desperado, Machete Kills en XXX is een ex-crimineel die besloot zijn leven te veranderen. Salma en Danny raakten bevriend en werkten samen aan meerdere films.

Plegen van bankovervallen
Zijn levensverhaal is te zien in de documentaire Inmate #1: The Rise of Danny Trejo. Salma vertelde desgevraagd in de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show over haar eerste, erg bijzondere, ontmoeting met Danny.

Ze zei: "Danny zat jaren in de gevangenis voor het plegen van bankovervallen. In de gevangenis nam hij een enorme tatoeage van een vrouw op zijn ribbenkast. Hij zag mij voor het eerst bij mijn eerste film in Amerika. Ik was een beetje bang toen ik hoorde dat ik een acteur zou leren kennen die een crimineel is geweest."

Tatoeage lijkt sprekend
Salma vervolgde: "Hij liep op me af en rukte zijn overhemd open en riep: 'Ik kende jou voor ik je kende. Ik droomde van je voor ik je kende'. En inderdaad, die vrouw op de tekening lijkt sprekend op mij - al is haar lichaam beter gevormd. Hij zei: 'Ik ben blij dat ik uit de gevangenis ben, maar voor jou zou ik weer een bank overvallen'."



NieuwsFilm

meest populair