Teasertrailer van 'The Watcher': lijkt in alles op een Night Shyamalan-film

Teasertrailer van 'The Watcher': lijkt in alles op een Night Shyamalan-film

Keer de spiegel nooit de rug toe, doe de deur niet open als het donker is, kom niet in de buurt van de holen en blijf altijd in het licht.

Warner Bros. presenteert de teasertrailer van The Watchers, een film geschreven en geregisseerd door Ishana Night Shyamalan gebaseerd op het gelijknamige boek van A.M. Shine.

De horrorfilm gaat over jonge kunstenares Mina, gespeeld door Dakota Fanning, die door autopech gedwongen wordt het donkere en ongerepte bos in Galway, Ierland, in te gaan op zoek naar hulp en onderdak.

Bekeken en gevolgd
Wanneer de jonge vrouw een plek vindt om te schuilen, komt ze onverwacht vast te zitten met drie vreemdelingen, die elke nacht door mysterieuze wezens worden bekeken en gevolgd.

"Keer de spiegel nooit de rug toe, doe de deur niet open als het donker is, kom niet in de buurt van de holen en blijf altijd in het licht," zijn de regels die de vreemdelingen aan Mina geven in de teaser.

"Heb je de regels overtreden?"
Maar Mina is ervan overtuigd dat ze "hier niet thuishoort" en dat ze "hier niet zal blijven". Om dit te realiseren, zal ze de regels moeten breken.



"Ik wilde graag spelen met fantasy en horror, het idee van uitvinden wat de wezens zijn", vertelt Ishana Night Shyamalan in The Watchers 'Try Not To Die'-featurette.

Je riskeert je leven
Vader en producent M. Night Shyamalan vult hierbij aan: "En er is het thriller-gedeelte dat je niet kan vluchten, je bent voor altijd gevangen en je riskeert je leven om te ontsnappen."



"Je kan ze niet zijn, maar zij zien alles," aldus de oneliner van de horrorfilm. Wil jij alles zien van The Watchers, dan is film vanaf 13 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair