Austin Butler over zijn mysterieuze 'Heat 2'-rol en Ari Asters veelbelovende 'Eddington'

Austin Butler over zijn mysterieuze 'Heat 2'-rol en Ari Asters veelbelovende 'Eddington'

Kruipt hij nu wel of niet in de huid van een jonge Chris Shiherlis?

Austin Butler is een alsmaar grotere naam in de filmwereld aan het worden. De acteur, die nog niet zo heel lang geleden was te zien in Dune: Part Two, laat zich tijdens een recent interview uit over zijn aankomende projecten.

Butler, eveneens bekend van Once Upon a Time in Hollywood en Elvis, wordt in verband gebracht met allerlei films. Zo wordt hij ook gelinkt aan Heat 2, de opvolger van Michael Manns pareltje uit 1995. De vraag is nu, schuilt er enige waarheid achter het onderstaande gerucht?

Geheimzinnig
Zo wordt er gezegd dat Butler in de huid kruipen van een jonge versie van Chris Shiherlis, die in Heat nog werd gespeeld door Val Kilmer. Butler durft hier duidelijk niet veel over los te laten.

Toen hij hiernaar gevraagd werd, was zijn reactie als volgt: "Tja... Ik ben een grote fan van de eerste film, maar verder kan ik niets zeggen". Hoewel dit natuurlijk vrij nietszeggend is, zien de meeste mensen dit eerder als een teken dat hij zijn rol nog zo lang mogelijk geheim moet houden maar het wel dus al zo goed als zeker is.

Meer
Daar blijft het niet bij. Butler heeft ook getekend voor de veelbelovende Eddington van Ari Aster, o.a. bekend van Hereditary. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Joaquin Phoenix en Pedro Pascal. Butler vindt het geweldig om met dit team samen te mogen werken.


Zo vervolgt hij: "Hier kijk ik echt gigantisch naar uit. Ik bedoel, het gaat hier om een cast waarvan ik altijd gedroomd hebt om mee samen te kunnen werken. Ari is ook echt een unieke regisseur, hij weet altijd weer iets moois te leveren. Hij is briljant en dat wordt deze keer niet anders!"

NieuwsFilm

meest populair