Keert John Boyega terug als Finn? Daisy Ridley hoopt het voor nieuwe 'Star Wars'-film

Keert John Boyega terug als Finn? Daisy Ridley hoopt het voor nieuwe 'Star Wars'-film

Zal Finn onderdeel uitmaken van de nieuwe orde van Jedis?

Daisy Ridley keert terug voor de nieuwe Star Wars-film New Jedi Order. De Rey Skywalker-actrice hoopt weer samen te werken met haar collega John Boyega in de volgende Lucasfilm-productie.

We zagen Ridley voor het laatst in The Rise of Skywalker uit 2019. De aankomende film zal zich 15 jaar later afspelen en zal laten zien hoe Rey de Jedi Order nieuw leven inblaast. In de laatste films zaten ook duidelijke hints dat John Boyega's personage Finn gevoelig was voor de Force. Fans speculeren dan ook al langer dat Finn deel uit zal maken van de nieuwe orde van Jedis.

Geen officiële bevestiging
In een gesprek met The Hollywood Reporter laat Ridley weten dat ze Finn graag terug zou zien voor de nieuwe film. "Absoluut, natuurlijk. Ik denk dat we hem zeker terug moeten brengen", zei de actrice. Hoewel er geen officiële bevestiging is dat Boyega terugkeert heeft Ridley er duidelijk zin in.

Hoewel het verhaaltechnisch logisch zou zijn om Finn terug te brengen is het maar de vraag of de acteur zin heeft om terug te keren. Boyega heeft zich in het verleden meerdere malen negatief uitgelaten over zijn ervaring met Star Wars.

Ontevreden
De acteur bekende dat hij racistisch werd aangevallen nadat bekend werd dat hij een van de hoofdrollen in de nieuwe Star Wars-films zou gaan spelen. Ook was hij niet tevreden met de rol die Finn speelde in The Last Jedi en The Rise of Skywalker.

Bekijk de afbeelding
Star Wars: New Jedi Order moet in 2026 verschijnen en wordt geregisseerd door Sharmeen Obaid-Chinoy.

NieuwsFilm