Teleurstelling voor horrorfans: Blumhouse stelt 'M3GAN 2' en 'The Black Phone 2' wederom uit

Teleurstelling voor horrorfans: Blumhouse stelt 'M3GAN 2' en 'The Black Phone 2' wederom uit

Het geliefde Amerikaanse productiebedrijf neemt voor beide vervolgen langer de tijd.

Er is minder goed nieuws voor de horrorfanaten en de Blumhouse-liefhebbers onder ons. De geliefde studio heeft namelijk besloten twee sequels uit te stellen. Het gaat hier om M3GAN 2 en The Black Phone 2.

M3GAN was een van de grote verrassingen van 2022. Regisseur Gerard Johnstone beschikte over een bedrag van 12 miljoen dollar, maar wist wereldwijd maar liefst 181 miljoen dollar op te halen. Een vervolg werd dan ook snel aangekondigd.

Vertraging
Heel erg soepel lijken de opnames van het vervolg echter niet te verlopen. In februari kwam er al een artikel langs op FilmTotaal dat de releasedatum van M3GAN 2 was uitgesteld en dat is nu wederom het geval.

Oorspronkelijk zou de sequel in januari 2025 te zien zijn. Dit is nu echter juni van datzelfde jaar geworden. Toch is dit niet heel verrassend. Blumhouse hoopt namelijk dat M3GAN 2 een zomer-hit wordt en verwacht dat ook het vervolg kan uitgroeien tot een kaskraker.

The Black Phone
Ook de eerste The Black Phone-film mag een succes genoemd worden. Deze griezelfilm kostte namelijk ongeveer 17 miljoen dollar om te maken, maar bracht dan 161 miljoen dollar op. Niet zo heel gek dus, dat Blumhouse ook wel interesse had in een sequel van deze hit.


We zullen echter ook langer dan gedacht moeten wachten op dit vervolg. The Black Phone 2 zou normaalgesproken in juni 2025 te zien zijn, maar heeft nu 4 maanden vertraging opgelopen. Het tweede deel zal nu dus in oktober 2025 in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair