Eerste reacties 'Bad Boys 4': Dit is een megaknaller!

Eerste reacties 'Bad Boys 4': Dit is een megaknaller!

De eerste gelukkige kijkers hebben hun reacties achtergelaten op de socials, maar zijn ze allemaal enthousiast?

Het vierde deel van Bad Boys met Will Smith en Martin Lawrence staat bijna voor de deur. Hoewel de film pas op 6 juni in de bioscopen verschijnt, zijn de eerste reacties nu al op social media gekomen.

Na het laatste deel van de Bady Boys-serie in 2020 wordt de traditie voortgezet met het vierde deel, genaamd Ride or Die. De bad boys zijn allebei weer van de partij voor een explosieve mix van actie en komedie, net als regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Lovende reacties
Na de eerste openbare voorstellingen van Bad Boys: Ride or Dide , waar Smith en Lawrence zelfs nog een verrassingsoptreden verzorgden, stroomden de enthousiaste reacties op social media binnen.

@BrandonDavisBD prijst de vernieuwing en chemie tussen de acteurs: "Het is onophoudelijk hilarisch. Innovatieve actie scènes. Zoveel chemie met Will Smith en Martin Lawrence. De beste tijd die ik in tijden in de bioscoop heb gehad. Absoluut geweldig."

"Must see"
@ShikaSweetie noemt het zelfs beter dan deel 2: "Omg Bad Boys: Ride or Die is een must see. Het is misschien zelfs grappiger dan Bad Boys 2! En iedereen weet dat Bad Boys 2 de beste was!"

Ook @DrewTailored is erg enthousiast: "#BadBoysRideOrDie is een totale knaller. Will Smith en Martin Lawrence zijn nog steeds geweldig in het pesten van elkaar, het nieuwe mysterie is boeiend (Eric Dane is een geweldige slechterik) en Adil & Bilall's actiescènes zitten vol met inventieve opstellingen en camerawerk. Bad Boys voor altijd."

Teleurstelling
Maar er is ook een teleurgestelde kijker: "#BadBoys: Ride or Die was helaas niet de film voor mij. Maar het lijkt erop dat veel fans van de franchise ervan zullen genieten, en het publiek waarmee ik de film heb gekeken, had een geweldige tijd."






NieuwsFilm

meest populair