'Furiosa'-ster Anya Taylor-Joy bekent in auto's te mogen stunten zonder rijbewijs

'Furiosa'-ster Anya Taylor-Joy bekent in auto's te mogen stunten zonder rijbewijs

Anya Taylor-Joy stunt in Mad Max: Furiosa zonder rijbewijs, leert stunts vóór autorijden.

In de nieuwe film Mad Max: Furiosa stunt Anya Taylor-Joy behoorlijk wat af in auto's. Verrassend genoeg blijkt zij helemaal geen rijbewijs te hebben.

In gesprek met Entertainment Weekly biecht de 28-jarige actrice hier op: "Ik heb mijn rijbewijs nog steeds niet. Ik ben nergens lang genoeg om dat te halen. Het is best tof dat ik eerst leer stunten in een auto. Ik voel me daar zelfverzekerd bij."

Eerst stunten dan zien
Chris Hemsworth vertelt dat dat rijbewijs een kwestie is van die film laten zien. Anya vervolgt: "Ik ben gek op auto's. Ik ben dol op Formule 1. Mijn vader was een powerboat racer. We zijn nogal van de diesel in de familie."

Ook zei ze: "Ik weet dat als ik mijn rijbewijs haal, ik vast voor een idiote auto ga en die waarschijnlijk stuk rij. Een Ferrari Dino vind ik geweldig. Ik zou een gele kiezen en compleet uit mijn dak gaan."

Genieten van de stunts
Ideeën voor na dat examen heeft ze wel. Maar tot die tijd is het nagenieten van alle stunts die ze heeft mogen doen - zonder een rijbewijs. In de YouTube-video van Entertainment Tonight vertellen ze meer.



NieuwsFilm

meest populair