Will Smith bespreekt 'Bad Boys Ride or Die': "Actie, humor en vooral veel liefde"

Will Smith bespreekt 'Bad Boys Ride or Die': "Actie, humor en vooral veel liefde"

De ster van de franchise laat zich uit over de uitdagingen van het vierde deel.

Will Smith heeft al in heel wat blockbusters gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Independence Day en de Men in Black-franchise. Een van zijn bekendste films is ongetwijfeld Bad Boys, iets waar de acteur zich nu over uitlaat.

Smith zal volgende maand alweer te zien zijn in het vierde deel. De eerste film verscheen in 1995. In 2003 en 2020 kwamen de sequels uit en nu is dus Bad Boys 4, genaamd Ride or Die, aan de beurt. Hier laat de met een Oscar bekroonde Smith zich nu over uit.

Spannend
Zo begint Smith, die in alle films te zien is als de politieagent Mike Lowery: "Ik kijk hier heel erg naar uit. Het doel van de film is om deze nostalgisch aan te laten voelen, maar tegelijktijdig is het ook belangrijk om te laten zien dat de personages ouder worden en zich dus bezig houden met andere dingen".

"Het was een uitdaging om het leuk maar ook spannend te houden. Er zit meer dan genoeg actie in het nieuwe deel, maar het heeft ook emotionele lading. Ik ben ook op een punt in mijn carrière waar ik wil dat mijn films ook iets betekenen. Bad Boys gaat uiteindelijk om liefde. We willen allemaal een vriendschap met iemand die bereid is om 'to ride or die' met ons".

Verhaal
In het vierde deel horen Lowrey en zijn trouwe partner Marcus Burnett (Martin Lawrence) via de media dat hun overleden hoofdcommissaris Conrad Howard jarenlang met de drugskartels samenwerkte.


Mike en Marcus geloven dat hij erin is geluisd en willen zijn naam zuiveren. De twee worden nu zelf gezocht door de autoriteiten, maar kunnen zoals steeds op elkaar vertrouwen. De blockbuster zal vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair