Will Smith en Martin Lawrence nemen drastische maatregelen op Instagram

Will Smith en Martin Lawrence nemen drastische maatregelen op Instagram

Will Smith en Martin Lawrence proberen grappig een potje augurken te openen met Khabane Lame's hulp.

Will Smith en Martin Lawrence pakken elk probleem proactief op. Niet alleen in het vierde vervolg op hun Bad Boys-films, maar ook op Instagram.

In een filmpje is te zien dat Will zijn grappige personage uit de hitserie Fresh Prince of Bel Air eer aan doet. Hij doet zijn best om een potje augurken open te maken, maar dat deksel is er niet af te draaien.

Potje met muurvast deksel
Ook Martin, de acteur uit de Big Momma's-films, doet zijn best om het deksel open te draaien, maar moet toegeven dat hij het ook niet voor elkaar krijgt. Het deksel zit muurvast. Beide acteurs besluiten hamers in te zetten - een drastisch maatregel.

Op dat moment draait de camera naar Khabane Lame die verderop in de keuken aan tafel zit. De bekende content creator loopt hoofdschuddend naar hen toe en haalt een doek tevoorschijn en draait het deksel zo open.

Hamers komen van pas
Khabane reageert echter zo logisch op zijn actie, dat Will en Martin te kijk worden gezet. Ze besluiten de hamers op hun gast te gebruiken. Het levert een leuke video op die al meer dan 6,5 miljoen keer bekeken is. Bad Boys Ride or Die zal eerdaags in de bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair