Colin Farell op vrouwenjacht

De Ierse acteur Colin Farell is een van Hollywood's meest begeerde mannen van dit moment. Tijdens zijn recente bezoek aan Londen liet hij blijken geen moeite te hebben om van deze populariteit gebruik te maken. Zo werd hij in de Londense club Stringfellows gesignaleerd, terwijl hij een lapdanseres kuste, die een van haar benen om hem heen had geslingerd. Vervolgens wist hij model Maria Rothman in zijn bed te lokken en drie dagen later veroverde hij al weer een nieuwe dame, feestbeest Chrissy Haines.

Colin kwam Chrissy tegen in de exclusieve Wellington Club in Londen en werd meteen gegrepen door haar zwoele donkere uiterlijk en verleidelijke oogopslag. Na deze affaire vloog Colin richting Dublin om de première bij te wonen van Cate Blanchett's nieuwste film 'Veronica Guerin'. Hij keerde na de première niet terug naar Londen, maar vloog rechtstreeks naar Los Angeles, wederom een slagveld aan veroverde en gedumpte vrouwen achter zich latend.

Colin Farell, die hoofdrollen vertolkte in 'Minority Report', 'Daredevil' and 'Phone Booth' geniet echt van zijn status als de nieuwe Don Juan van showbiz-land. Tot zijn veroveringen zouden onder meer Britney Spears en Demi Moore behoren. Model Kim Bordenave is in verwachting van zijn baby, maar dat Farell in september vader wordt, schijnt hem niet te hinderen.



NieuwsFilm

meest populair