Een vervolg op het Marvel-flop 'Morbius': "Roman" is er klaar voor

Een vervolg op het Marvel-flop 'Morbius': "Roman" is er klaar voor

Tyrese Gibson wil zijn personage gerechtigheid aandoen en terugkeren voor meer.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Tyrese Gibson, die zegt dat zijn beste scène uit Morbius werd geknipt. Dat betekent echter niet dat de Fast & Furious-acteur het hierbij wil laten. Hij wil namelijk maar wat graag terugkeren.

Ondanks het feit dat Morbius een flop was voor Sony, is Gibson trots op de film. De acteur heeft het tijdens een recent interview dan ook over een vervolg of een mogelijke spin-off. Het is duidelijk te merken dat hij graag terug wil keren.

Reactie
Zo zegt Gibson: "Ik wacht op het telefoontje. Ik zou me vereerd voelen om opnieuw te mogen werken met regisseur Daniel Espinosa en het gehele team!" Gibson, die in Morbius te zien is als Simon Stroud, zegt dat zijn personage ook normaal gesproken zou beschikken over een 'hi-tech weapons-grade arm'.

De acteur liet zich er al eerder over uit: "Die arm heeft allerlei krachten en gaves. Het zou mijn eerste echte superheldenrol worden". Dit werd echter uiteindelijk uit de film geknipt, tot Gibsons grote teleurstelling. Hij hoopt dat het er nu echter alsnog van zal komen.

Kleine kans?
De vraag is natuurlijk of Sony zelf ook interesse heeft in dit idee, vooral omdat Morbius een flop was op alle fronten en ook de laatste film, Madame Web, was een flinke misser. Kraven the Hunter is blijkbaar een beslissende factor of ze Sony's Spider-Man Universe wel of niet zullen voortzetten.



NieuwsFilm

meest populair