Katja Schuurman weet hoe met mannen om te gaan in trailer 'De Mannenmaker'

Katja Schuurman weet hoe met mannen om te gaan in trailer 'De Mannenmaker'

Vanaf midden oktober kun je deze komedie in de Nederlandse bioscopen zien.

De Nederlandse actrice Katja Schuurman blijft maar films maken. Afgelopen jaar zagen we haar nog in de Netflix-film Oei, Ik Groei! en in 2024 speelde ze nog in de spin-offserie Costa!! De Serie. Later dit jaar duikt ze op in De Mannenmaker.

De film van distributeur Independent Films heeft nu zijn eerste trailer gekregen en we weten ook vanaf wanneer De Mannenmaker te zien is op het Nederlandse witte doek, namelijk vanaf 17 oktober.

De Mannenmaker
De komedie komt van regisseur Jamel Aattache, bekend van recente hits als De Tatta's en Scotoe en Katja krijgt hulp van Leo Alkemade, een acteur die de afgelopen jaren net zo vaak als Katja te zien is op het kleine en grote scherm.

De film gaat in eerste instantie over Katja's Anne, een vrouw zonder relaties. Ze heeft wel projecten. Ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op en transformeert hem tot een gewild exemplaar. Daarna dumpt ze de man weer.

Nieuw project
Uiteraard speelt Alkemade een belangrijk volgend project van Anne. Zou hij haar hart kunnen veroveren? Vanaf 17 oktober zie je het in de bioscoop en hieronder zie je het voorproefje met de eerste trailer.


Andere rollen in De Mannenmaker komen van onder andere Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Leonie ter Braak, Sinan Eroglu, Melissa Drost, Huub Smit, Chris Tates en Yasmin Karssing.

NieuwsFilm

meest populair