Brooke Shields zette alcohol in om Netflix-film af te ronden

Brooke Shields zette alcohol in om Netflix-film af te ronden

Brooke Shields speelt in de nieuwe Netflix-romcom "Mother of the Bride" en beschrijft de filmopnamen als een fijne vakantie.

Brooke Shields speelt in de nieuwe Netflix-romcom Mother of the Bride. Voor haar gevoel leken de filmopnamen in Thailand op een lange, fijne vakantie.

De 58-jarige actrice en producer vertelde hier aan People: "We brachten alle tijd met elkaar door. Ook onze vrije tijd en raakten goed bevriend. Dat was zo verfrissend."

Onder grote druk
Ze vertelde echter ook dat ze onder grote druk gewerkt hebben aan het verhaal. Alles was strak gekoppeld aan schema's en het budget. De laatste avond werd een grote dansscène gefilmd. Dat was niet gemakkelijk.

Brooke vertelde: "We filmden al zo lang en iedereen was moe. Dit was de laatste scène. We zaten aan onze limiet. Ik riep iedereen bijeen en zei: Weet je wat, we doen een shot tequila en gaan dan dansen. Dat was leuk om te doen. Tequila helpt bij veel dingen."

Drank goed praten
Ze praatte hun drankgebruik op een werkplek verder goed door te vertellen dat iedereen de dag erna weer terug zou gaan naar hun normale leven. Aldus Brooke: "We waren opgelucht en doodmoe en blij dat we het gered allemaal gered hadden."



Brooke plaatste ook een Instagram-bericht met foto's van de film en vroeg of mensen de film al gezien hebben.

NieuwsFilm

meest populair