Vin Diesel eert zijn eerste verliefdheid: Door deze beroemde ster ging hij ook acteren

Vin Diesel eert zijn eerste verliefdheid: Door deze beroemde ster ging hij ook acteren

Vin Diesel hield een eerbetoon aan Rita Moreno, die meer is dan zijn grootmoeder in Fast X.

Vin Diesel hield een ontroerende speech ter ere van Rita Moreno. Ze is namelijk meer dan zijn grootmoeder in Fast X.

Het werk van de legendarische actrice uit Family Switch, West Side Story en Singin' in the Rain werd laatst gevierd met een gala in New York. Vin Diesel zei onder meer in zijn toespraak: "Mijn droom als kind opgroeiende hier in New York ... mijn eerste verliefdheid ... was Rita."

Groei door haar
Hij vertelde dat haar personage in de jaren 70-serie The Electric Company hem motiveerde te leren lezen. De cirkel was rond toen hij een oma zocht voor zijn franchise. Hij zei: "Ik had de luxe om mijn idool te ontmoeten en vanaf dat moment kon niemand anders die belangrijke rol in het leven van Dom vervullen."

Vin Diesel onthulde ook dat Rita Moreno op hem leek en daarom als voorbeeld diende. Haar succes gaf hem voldoende vertrouwen om te gaan acteren. Ook haalde hij een ontroerende anekdote op de filmset aan. Meer staat hier in het artikel van People.

Bijzonder mens
Hij sloot af met een verwijzing naar haar bijzondere EGOT-status: "Het feit dat jij me uitnodigt om hier te staan, valideert mijn bestaan. Ik heb geen Oscar, ik heb geen Emmy, ik heb geen Golden Globe, ik heb geen Tony, maar ik heb Rita Moreno." Meer volgde op zijn Instagram.



NieuwsFilm

meest populair